fbpx

VORES BAGGRUND

Bjerghøj er en livsstil og vores passion! 

 

Vi sætter en ære i, at du får svar hurtigt når du kontakter os. Vi er fleksible med hensyn til levering og vi er der for dig når du har brug for os – vi kigger ikke på klokken eller ugedag.

 

Vi har til sammen mange års erfaring, masser af gå på mod og sammen med vores familie, er det kernen i vores virksomhed.

 

Går du med et projekt så tag endelig fat i os. Kan vi ikke selv løse opgaven, har vi gennem mange år fra tidligere job og samarbejdspartner opbygget et stort og stræk netværk, som vi samarbejder med eller som vi kan henvise til.

 

Bjerghøj er din garanti for gode idéer, rigtig løsninger og ser vi en mulighed for et forbedringsforslag der tilmed også er omkostningsbesparende for dig præsenterer vi det i en samlet løsning.

 

Kontakt os på 40 26 81 65 eller på mail info@bjerghøj.dk

 

Vi glæder os til at møde dig ! 

 

Hilsen Uffe og Majbrith

 

Udlejning af entreprenørmaskiner

Vi startede med udlejning af entreprenørmaskiner, fordi vi efterhånden havde fået købt nogle maskiner til eget brug. I de perioder vi ikke selv skulle bruge dem, så vi en mulighed i at leje dem ud.

Du har mulighed for enten at leje maskinen med eller uden fører. Maskinerne er altid serviceret og klar til brug. Se mere under beskrivelsen af maskinerne – klik her

Udlejning af telt, borde, stole eller fadølsanlæg

Tilbehøret til festen kom lidt som en tilfældighed, fordi vi i familien er glade for at holde fester og selskabelighed. Derfor har vi igennem årerne fået købt en del igennem Zederkof.

Efterhånden har vi fået købt en del til lager, men har du specielle ønsker eller forespørgsler så klik her så finder vi en løsning.

Vil du læse mere om vores telt og tilbehør til fester så Klik her

Træpiller og spåner

Salget af træpiller og spåner kom med da vi selv bruger træpiller. Vi samarbejder med forskellige leverandører som er din garanti for høj og ensartet kvalitet. 

Læs mere om træpiller og spåner og få gode råd om opbevaring af dem. Klik her

Hvad kan du forvente når du handler hos Bjerghøj

Du kan forvente hurtig svartid og vi er fleksible med hensyn til leveringer. Hvis du har spørgsmål til et projekt eller andet er du altid velkommen til at spørge os. Vi har opbygget et stort netværk igennem vores erfaringer fra job og henviser gerne til andre, hvis ikke opgaven kan udføres af os.

Det er primært fleksibiliteten som gør Bjerghøj unik, fx er maskinerne tilpasset til hurtigere omstilling og vi er ikke typen, som ikke kun arbejder 8-16, men vi er der når du har behov for det.

Vi har igennem årene samlet en masse erfaring op på vejen, og er fyldt med gå-på-mod.
Sammen med vores engagerede familier danner det et stærkt fundament for vores virksomhed. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at lave de rigtige løsninger og komme med ideer og forbedringsforslag, som samtidig også er omkostningsbesparende for dig.