fbpx

Borde & stole

For at lave det helt ens og eksklusive look kan du leje disse banquetstol med kongeblå polster med gulvfarvede nister. Stellet er udført i guldeloxieret aluminium og af høj kvalitet. Stolene har en rigtig god siddekomfort, så dine gæster sidder blødt og godt hele aftenen.

Stolene er 94 cm høje og 43 cm brede og har en dybde på 50 cm. De vejer kun 4,48kg som gør dem let at håndterer. De kan stables op til 10 stk.

Hvad koster det at leje stole?

Hver stol koster 17kr/stk. at leje. Prisen er inklusiv moms.

Borde kan lejes enten som runde eller aflange

Der er stor forskel på om du ønsker runde eller aflange borde til dit arrangement – det afhænger af smag og behag. Vi har både aflange og runde borde i to størrelser. Alle borde er lavet i letvægtsmaterialer og er sammenklappelige, så de er nemme af håndtere og opbevare. Der er desuden en lås på benene så de står meget stabilt og de er kan tåle stød og fugt ved almindeligt brug.

Der er også mulighed for at du kan leje et buffetbord, så du kan præsentere maden, gavebordet eller drikkelsen på en flot og dekorativ måde.

En del af vores kunder lejer ofte også et par caféborde med, til at sætte ved baren, i garderoben eller til velkomstdrinksene. Lejes de med de sorte overtræksduge giver det en flot og eksklusiv præsentation når gæsterne ankommer.

Her kan du se størrelsen på bordene og antal personer kan der sidde ved hver:

Der kan desuden lejes hvide duge til både Ø120cm og Ø160cm og sorte stretch borddug til cafébordene.

Se desuden billeder af de forskellige borde og inspiration til opdækning klik her 

Hvad koster det at leje borde?