fbpx

Hakki Pilke savekløveanlæg og skovvogn

Har du en større mængde træ du skal have kløvet, har du nu mulighed for at få det flækket og kløvet i den størrelse du ønsker, med dette fuldautomatiske save/kløveanlæg. Save/kløvemaskinen er monteret med en kædesav så man typisk kan tage større stykker træ og køre igennem. Da den er monteret med kædesav kan den også bedre tage stammer som er forskellige i diameter og ikke altid helt lige. 

Kæden er nem at skifte og kræver ikke specielværktøj.

Anlægget kan enten transporteres hjem til din adresse eller du kan levere træet hos os. Anlægget lejes kun ud med fører. 

Savekløveanlægget kan tage op til 10rm træ i timen i størrelse op til 50 centimeter i diameter.

Hvad er fordelen ved et save/kløveanlæg?

Fordelen ved dette savekløvemaskine er at den bruger en kædesav, og derved undgår du oliespild i træet. Der er desuden et transportbånd som frasorterer smulder så det kun er det reelle træ som lander i din vogn. Savklingen holder sig også skarp i længere tid, og derved undgår du at skulle bruge unødig tid på at file kæden.

Mangler du en vogn med kran til at kører træ ud af skoven og hjem til ejendommen? Så har du nu mulighed for at leje en skovvogn hos os eller lad os transporterer det for dig. 

Da opgaverne med dette anlæg kan varierer meget, regnes pris ud fra opgaven. Kontakt os for mere information og pris.